fbpx

Όροι Χρήσης

 

Γενικά
Το www.personalized.gr είναι ηλεκτρ. κατάστημα προσφοράς προσωποποιημένων (personalized) προιόντων μέσω διαδικτύου. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε πλήρως (γραφή και ανάγνωση).Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα γνωστοποιήσετε τα στοιχεία σας και τους κωδικούς εισόδου σας σε ανήλικους ή σε άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας, υπεύθυνος είστε εσείς. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

Πολιτική Χρήσης
Οι επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.personalized.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το e-shop  για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, χυδαίου, ρατσιστικού, προσβλητικού,  συκοφαντικού,  άσεμνου, επιβλαβούς προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Ο επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το eshop σύμφωνα με το νόμο και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να αλλοιώσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του  συγκεκριμένου ιστότοπου www.personalized.gr.

Παροχές
Το www.personalized.gr δεσμεύεται για την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα τόσο των πληροφοριών που παρατίθενται στον ιστότοπο, όσο και για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα, καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

Περιορισμός Ευθύνης
Το e-shop του www.personalized.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στους επισκέπτες/χρήστες κατά την πλοήγησή τους στον ιστότοπο και έχουν σχέση με τη κακή συμβατότητα ή με την λάθος χρήση από τους ίδιους.

Προσωποποιημένα προϊόντα
Σε κάθε προϊόν υπάρχουν ειδικά πεδία στα οποία σας ζητείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία που εσείς θέλετε να αποτυπωθούν πάνω σε κάθε προϊόν (όνομα, ημερομηνία, ηλικία, κτλ) καθώς και συγκεκριμένο πεδίο για να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Αν αφήσετε τα πεδία αυτά κενά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Έξοδα Αποστολής με λανθασμένα στοιχεία
Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και του προϊόντος αν δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.
Το συγκεκριμένο e-shop εκτελεί τις παραγγελίες με βάση τα στοιχεία που παρέχονται από τον επισκέπτη/χρήστη μέσω της ιστοσελίδας, οποιοδήποτε λάθος το οποίο είναι μονομερής παράλειψη του επισκέπτη/χρήστη επιβαρύνει τον ίδιο.

COPYRIGHT, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων,  των κειμένων,  γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας  (copyright) και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου (κείμενα και/ή εικόνες ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο) του παρόντος ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, για οποιαδήποτε χρήση, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τέλος, παρακαλούμε πριν περιηγηθείτε ή ολοκληρώσετε κάποια αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαβάστε προσεχτικά τους παρακάτω όρους. Αν συμφωνείτε με αυτούς προχωρήστε στην περιήγησή σας και στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, διαφορετικά παρακαλούμε απομακρυνθείτε από το e-shop.

 

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top